Pontosította az MG márka forgalmazásával kapcsolatos értesüléseket a General Motors angliai részlege. Eszerint aláírtak egy olyan megállapodást a SAIC-cal, amelynek értelmében a Kínában meglévő partnerségre való tekintettel a GM angliai központja minden segítséget megad az MG hálózat kiépítéséhez, de az kizárt, hogy egy szalonban áruljanak Vauxhallokat és MG-ket.

Nem árulnak MG-ket a Vauxhall szalonokban, csak a kereskedőhálózat kiépítését segítik Nem árulnak MG-ket a Vauxhall szalonokban, csak a kereskedőhálózat kiépítését segítik

A Vauxhall Motors kereskedelmi hálózat fejlesztési osztálya szorosan együtt dolgozik majd az MG márka hálózatának felépítésével foglalkozó szakemberekkel, amely során számos lehetőséget megvizsgálnak majd a felek. Az azonban kizárt, hogy egy szalonban árulják az MG Motor és a Vauxhall termékeket. Azt azonban nem nagyon tudják majd megakadályozni, hogy a Vauxhall márkakereskedések mellett egy új szalont húzzanak majd fel a dílerek, ahol az MG6-osokat árulják, miközben a szervizelést a meglévő, közös csarnokban végzik majd. Kíváncsian várjuk a fejleményeket az ügyben.