Van, hogy az embernek akad vagy 40-50 milliója egy vadiúj Range Roverre, de a körforgalom koncepciója már meghaladja szellemi képességeit, ahogy azt az alábbi videón is végignézhetjük.

Az egész azzal indul, hogy a forgalomtól elzárt területen keresztül fordul vissza a Range Rover pilótája a körforgalom felé. Erre még mondhatná azt az ember, hogy azért volt csak szabálytalan, mert a dugót akarta kikerülni, de ha tovább nézzük a videót, kiderül, hogy nem ideiglenes állapot a szellemi képességek alacsony szintre csökkenése. A körforgalomból kihajtva haladunk a kétsávos úton, ahol hirtelen minden előzmény nélkül a Range Rover pilótája kihúzódik jobbra, majd hirtelen balra kormányoz, mert vissza akar fordulni – a kamerás autó vezetője meg elhaladna mellette a belső sávban, aminek ütközés lesz a vége. A pénz meg az intelligencia nem egymást feltételező dolgok, ahogy az a dupla záróvonalon, irányjelző használata nélkül megfordulni szándékozó Range Rover esete is bizonyítja.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!