Alaphelyzetből is meglehetősen szokatlan a Hyundai Veloster aszimmetrikus karosszériája, nem csoda, hogy végül mégse skalpolták meg az autót, amikor a nyitott tetős változatot elkészítették. Cserébe akár pickupként is működhet az autó.

A Hyundai Veloster C3 Roll Top Concept hivatalosan még csak tanulmány, de igazából nem kell sok ahhoz, hogy megvásárolható is legyen. Manapság újra divatba jött az egyszerű, nyitható vászontető, amit jelen esetben még azzal fejeltek meg, hogy ha nem hátra, hanem előre húzza fel a tetőt az ember és lehajtja a csomagtér fedelet, már használható méretű raktér jön létre.

Azért is döntöttek a „végtelen” raktér megvalósítása mellett, mert a karosszéria kis méretei miatt csak így fér fel egy (vagy két) bicikli a platóra, de a szörfdeszkát se kell otthon hagyni.

A Hyundai Veloster Turbo alapján megvalósított egyedi autó középen kivezetett dupla kipufogót, 18 colos felniket és LED-es nappali menetfényes fényszórókat is kapott. Nem tudjuk, mi kell ahhoz, hogy sorozatgyártásban is megvalósítsák az autót, így esetleges forgalmazásáról se tudunk mit mondani.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!