Ha az Egyesült Arab Emírségekről és az autókról van szó, nem sok mindenen lepődünk már meg, most azonban egy érdekes álláshirdetéssel valami egészen újat mutattak a dubaiak!

A világ egyik leggazdagabb városában, Dubaiban rendszeresen előfordul, hogy a helyi „üzletemberek” egy kicsit túlvállalják magukat, és eladósodnak, majd a hátralékok kifizetése helyett inkább úgy döntenek, lelépnek az országból.

Épp ezért Dubaiban rengeteg szuperautó tulaj nélkül marad, és csak porosodik a garázsokban, raktárakban vagy akár az utcákon.

A hushhush.com oldalon pedig pont emiatt jelent meg egy különleges állásajánlat.

Rengeteg az ilyen, elhagyatott autó Dubaiban

A helyi törvények szerint az elhagyott szuperautók tulajdonképpen nem tartoznak senkihez, így ha a rendőrség megtalálja őket, elviszik az egyik helyi telepre, és a kocsi nagy valószínűséggel élete végéig ott marad. Viszont ha valaki előbb megtalálja, vannak módszerek, hogy teljesen legálisan tovább lehessen értékesíteni ezeket a kocsikat. Pontosan erre keresnek most embert!

A feladat tehát, hogy a rendőrségnél gyorsabban megtalálja a szegény, szebb sorsról álmodozó autókat az új alkalmazott, majd jelezze azt cége felé. A fizetés nem rossz, évi 30 ezer font, azaz átszámolva havi közel egymillió forint, ráadásul minden megtalált autó után jutalék jár pluszban, nem is kevés.

Az álláshoz semmilyen extra diplomával vagy papírral nem kell rendelkezni, az egyetlen feltétel, hogy az illető imádja a kocsikat!