Noha a Királyi Légierő Red Arrows elnevezésű műrepülő-különítménye kilenctagú, az Aston Martin tíz darab Vanquish S Red Arrows Edition nevű autót készít. Az első kilencet lehet megvásárolni, a tizedik darabot pedig az RAF Benevolent Fund nevű jótékonysági szervezetének adják, akik minden valószínűség szerint elárverezik majd azt.

Az Eclat Red fényezés mellett jól látható karbon elemek és rengeteg brit utalás teszi különlegessé a megjelenést. Az utastérben ugyanazt a kárpitot használják az üléseknél, mint a repülőgépeknél, a biztonsági öv zöld színe a katonaságra utal. Mind a kilenc ügyfélautó egyedi plakettet és küszöbburkolatot kap, amelyeket a megfelelő gépek pilótái írnak majd alá, hátsó ülések helyett pedig a szintén Exlat Red színűre fényezett bukósisakok tárolóját építik be.

A bukósisakok mellett személyre szabott piros versenyoverál, repülős dzseki, az autóra szabott poggyászkészlet is jár az Aston Vanquish S Red Arrows Edition-höz, no meg egy 1:18-as méretarányú autómodell, amely a legapróbb részletekig megegyezik az eredetivel. A vételárat nem árulták el.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!