Az STP már több mint 50 éve a legmodernebb adalékanyag-technológiák élén jár. A folyamatos kutatás és fejlesztés eredményeként létrejött STP az összes gépjárműtípus teljesítményét és hatékonyságát tovább javította világszerte.

Az új generációs adalékanyag család kifejezetten a téli időszakra szánt terméke a téli adalék, melyet dízel- és benzinmotorhoz is kínálnak. Télen elsősorban a hidegtől kell óvni az üzemanyag rendszert, az STP téli adalékok épp ezért megakadályozzák az üzemanyag-vezetékek lefagyását, ugyanakkor segítenek megelőzni a korróziót és lerakódásokat. A jótékony hatásuk azonban nem merül ki ebben. Segítik a hideg időben való indítást, tisztán tartják az üzemanyag-befecskendezőket valamint csökkentik a károsanyag kibocsátást. Használata gyerekjáték, mindössze az üzemanyagtartályba kell önteni a flakon tartalmát. Egy flakon 60 liter üzemanyag kezelésére elegendő. Az STP dízel téli adalékot 2000 kilométerenként, míg az STP benzin téli adalékot 1600 kilométerenként ajánlott használni. A rendszeres alkalmazás vezet ez esetben is a legjobb eredményhez, így érdemes minden téli tankolásnál a benzinhez adagolni.

A téli adalék jótékony hatása még tovább fokozható a többi STP adalék használatával. Az injektor-tisztító már egyetlen tartály üzemanyag felhasználása során is képes megtisztítani az elszennyeződött befecskendezőket és szívószelepeket, míg a benzin üzemanyag-adalék akár 4%-kal is csökkentheti az üzemanyag fogyasztást és megelőzi a motor teljesítményvesztését. Az dízel üzemanyag-adalék is igazi elixír az autónak, hiszen megőrzi a motor csúcsformáját és rendszeres használatával biztosítja az üzemanyag-befecskendezők 100% lerakódás mentességet.

Bővebb információ: www.stp.co.hu

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért