Harmadik éve készül a far-középmotoros Corvette C8-as, amelynek első évében még a gyártás felfuttatása miatt készült viszonylag kevés példány, 2020-ban a koronavírus-járvány miatti lezárások miatt az első 9 hónapban csak 12 634 példányt gyártottak, idén a chiphiány miatt volt némi kimaradás, de így is sikerült az első 9 hónapban 24 748 autót legyártani. A felfelé ívelő trendet most egy természeti csapás szakította meg, a hétvégén rengeteg tornádó pusztított Kentucky-ban, az egyik pedig érintette a Bowling Greenben található üzemet.

Megsemmisült az egyik személyzeti bejárat, illetve tűz keletkezett a tornádó nyomán, ami miatt az üzem teteje sérült. Szerencsére a hétvégén alig tartózkodtak az üzemben munkások, személyi sérülés nem történt. A GM szerint ezen a héten állni fog a termelés, de jövő hétre már megint működőképes lesz az üzem.
Legutóbb 2014 februárjában szenvedett el természeti csapást a szintén Bowling Greenben található National Corvette Museum, amikor annak főcsarnoka alatt beszakadt egy víznyelő, és több történelmi fontosságú autót nyelt el a föld.