Veszélyes dolog a nem önkiszolgáló benzinkút, ahogy azt az alábbi rövidke videó is jól példázza. A kamerás autó előtti fehér Mercedes E-osztály sofőrje csak a shopba ugrik be valamiért, a kútoszlopoknál kiszolgáló benzinkutas meg szó nélkül bedugja a töltőpisztolyt a benzin betöltő-nyílásba.

Itt meg kell jegyezni, hogy Oroszországban teljesen normális, hogy az ember előbb kifizeti az üzemanyagot, és csak ezt követően „engedélyezik” annak folyását. Szóval a Mercedes vezetője nem akar tankolni, és mivel a vezetőoldalról közelíti meg autóját, nem is láthatja, hogy az rá van csatlakoztatva a kútoszlopra, így amint beugrik autójába, nagy gázzal megindul. Neki ez a szerencséje, a hirtelen megfeszülő gumi úgy rántja ki a töltőpisztolyt a csőből, hogy az nem tesz kárt az autóban. A kútoszlop túloldalán tartózkodó kutas és az ott lévő ügyfél fejétől meg pár centire zúg el a repülő pisztoly – nagy baj lett volna belőle, ha valakit eltalál. A kutas hibázott, a Mercedes sietős sofőrje nem is foglalkozik tovább a dologgal, távozik, mintha mi se történt volna. Nekünk hagyva örökül egy videót arról, hogy milyen veszélyek leselkednek az emberre egy töltőállomáson.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!