Azt félig-meddig már elismerte a Lexus, hogy az új GS alapján készülnek egy sportkocsival, amely az LFA V10-es szívómotorját kapja. Ehhez képest a Nürburgringen most egy, az LS alapjára épülő sportmodellt fényképeztek le.

A kölni rendszám arra utal, hogy a Toyota Motorsport készíti az autót, amely erősen kiszélesített első- és hátsó felfüggesztéssel rendelkezik. A motorról semmi hírünk nincs, de szemel láthatóan szükség van a motorháztetőre vágott nyílásokra a megfelelő hűtéshez. A csomagtérfedelet is lecserélték egy, minden bizonnyal karbonból sütött darabra, amely nagy méretű légterelőt is kapott. Az, hogy az autót a versenypályán tesztelik, arra utal, hogy nem egyedi (hamarosan újra SEMA) példányról van szó.

Karbon csomagtérfedél, széles futómű - vajn mit csinálnak a Lexus LS-sel? Karbon csomagtérfedél, széles futómű – vajn mit csinálnak a Lexus LS-sel?

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!