Az eddig elérhető 8000 szín mellé most még további 8000 matt árnyalatot tett elérhetővé az SRT. Ezzel párhuzamosan a 24 ezer-féle versenycsík mellé még további 24 ezer-féle kérhető, tehát szabadon szárnyalhat a kedves megrendelő fantáziája, milyen megjelenést kér.

Minden egyes SRT Viper karosszériáját kézzel fényezik, az előkészítés, a fényezés és a lakkozás autónként 145-160 munkaórába kerül, mivel minden réteget kézzel csiszolnak – a versenycsíkok nem a megszokott matricák, hanem azok is a fényezés részét képezik, és 18 órás munkával kerülnek rá a karosszériára. A GTS csík teljes hosszúságú, az SRT csík a motorháztetőn indul és a csomagtérfedélen ér véget, és ott van még az ACR középső és vezetőoldali csík.

A márkakereskedésekben júliustól lehet kérni a matt fényezéseket, a 1 of 1 programon belül megrendelt Viperek műszerfalára kerülő jelvényen a tulajdonos neve is olvasható, mert az ő fantáziájukat dicséri a megjelenés. Az SRT azt is vállalja, hogy a megrendelésé modellévében nem készít egy második ugyanolyan autót.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!