Június elején jelentette be új, a világpiacra szánt villanyautóját az MG márka, most pedig az európai változatról tudunk meg több információt. Kezdjük azzal, hogy nálunk nem Mulan, hanem MG4 Electric néven árulják majd a típust, amelynek két változata lesz: az alapmodell 170 lóerős hajtómotort és 51 kWh kapacitású telepet kap, amivel 350 km-es hatótávolságot tud, a másik változat kerekeit már 204 lóerős hajtómotor mozgatja és 64 kWh kapacitású az akkumulátora, amivel 450 km-re lesz jó. Ez egyébként a kezdeti kínálatot jelenti, később lesz majd 2 hajtómotoros összkerékhajtású változat is.

A fent említett számok még változhatnak, hiszen jelenleg is folyik még a forgalomba helyezéshez szükséges tesztelések, tehát lehet, hogy pár km-rel rövidebb vagy hosszabb lesz majd a hatótávolság. Érdekes módon csak a karosszéria külső méreteit adták meg, tehát 4287 mm a hossz, 1836 mm a szélesség és 1504 mm a magasság, a tengelytávolságot nem közölték, csak annyit mondanak, hogy az utastér elég tágas egy 5 fős család elhelyezéséhez. Az akkumulátor egyébként a Mégane E-Tech Electric telepéhez hasonlóan mindössze 11 cm vastag.

A Modular Scalable Platform nevű dedikált villanyautó-alapra felépített autó prototípusaival mintegy 120 000 km-t tettek meg Európa útjain, hogy a végső finomhangolást az itteni autósok ízléséhez alakítsák. Az MG4 Electric villanyautó forgalmazása 2022 utolsó negyedévében indul.