Nem nagyon erőltették meg magukat a Volkswagen fejlesztőmérnökei, amikor az Audi 50-esből megcsinálták a Polo nevű kisautót, de most, négy évtizeddel és több mint 14 millió darab eladott autóval később megünneplik ezt a nagy tettet.

Németországban 1000 darabos limitált szériát dobnak piacra Original, azaz eredeti néven. Csak ötajtós karosszériával választható az ünnepi autó, a több karosszériaszín között találjuk a konszernen belül csak itt alkalmazott, a fotókon is láthat Honey Orange metálfényt. A karosszéria külsején sötétített hátsó lámpák és az első sárvédőkön elhelyezett Original jelvények jelentik még az eltérést a normál Polo-hoz képest.

Az utastérbe vezető úton a küszöbborításokon is az Original feliratot olvashatja az ember, azt követően alumínium pedálokkal és fekete-narancs színű szövet-műbőr kárpitozással szembesül. A limitált szériánál alapfelszerelésként adják a digitális légkondicionálót, a tolatókamerát, a teljesen LED-es fényszórót, és még sok minden mást. Nagy választási lehetősége nincs a kedves ügyfélnek, hiszen csak a már legyártott Volkswagen Polo Original példányok közül választhat magának egyet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!