Úgy látszik a sunyi speed-motoros nem csak magyarországi jelenség, a világ minden táján képviseltetik magukat az utakon a száguldó szervdonorok. Az alábbi videón egy ilyen alakot láthatunk, aki aztán térdre borulva kér elnézést az autóstól.

A szituáció a következő volt. Egy Subaru rajongó több társával együtt egy monatani hegyi úton autózott, amikor egy motoros elszámolta magát, és az előzésből visszatérve megsértette a felvételt készítő autó lökhárítóját, majdnem az árokban is köt ki. Azonban összeszedi magát, de nem áll meg, hanem menekülni kezd. Azzal azonban nem számol, hogy a némi tuningon átesett 2006-os Impreza WRX STi könnyedén tartja vele a lépést, nem hagyja magát lerázni. Többször is hátrafordul a motoros, mintha nem is akarná elhinni, hogy ilyen lehetséges, végül feladja a menekülést, és félreáll. Először tagadta, hogy menekülni próbált, de amikor megtudta, hogy az egészet videóra vették, megtört. Az érintésnél letört karbon légterelő-darabot megtalálták, és visszarakták a Subaru elejére, ezen kívül néhány apró karcolás lett a lökhárítón. Hogy tanuljon is valamit az egészből, a videófelvétel csatolásával a rendőrségnél feljelentette a motorost a Subaru pilótája. A baleset okozása miatt mindenképpen jelentős büntetésre számíthat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!