Nemrég beindult a Lada Largus nevű kombi sorozatgyártása, azaz Oroszországban is elérhető már a Dacia Logan. De nem csak a Renault-Nissan konszern fennhatósága alá tartozó márkáknál hódít az autó, a nem csak a licenszet, de a gyártási jogokat megvásárló és korábban a Reva márkájának égisze alatt elektromos változatot is bemutató indiai Mahindra most mutatta be a felfrissített változatot.

Az indiai konszern a lehető legkevesebb módosítással igyekezett a lehető legnagyobb változást elérni, ennek megfelelően új az első lökhárító, a hátsó lökhárító, a hűtőrács, a fényszórók és a csomagtérfedél. Abban megegyezhetünk, hogy más lett a Mahindra Verito megjelenése, de arról már lehet vitát nyitni, hogy szebb lett-e a gép.

Műszaki oldalról változatlanul az 1,4-es, 75 lóerős benzinessel és az 1,5-ös, 65 lóerős dízellel lehet megvásárolni az autót, az utastérben kicserélték a középkonzolt, ahol új, 2 DIN méretű rádiót helyeztek el, és módosították a szellőzés-konzolt is. Fontos ergonómiai újítás, hogy az elektromos ablakok vezérlőkapcsolói most már mind megtalálhatóak a vezető ajtaján, nem kell a középső konzol végénél nyúlkálni a hátsók aktiválásához. A kétszínű műszerfalat úgy hozták össze, hogy egy fekete takarót helyeznek a szélvédő tövébe, a hiányzó utasoldali légzsák helyén elhelyezett peremen az autó nevét olvashatják a kedves vásárlók.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!