Egyszer már volt egy komolyabb átalakítása a Rolls-Royce Phantomnak, de a kisebbre vett hűtőrácsra nem szívesen emlékezik a gyár, ezért a mostani átalakítást tartja az első igazi modellfrissítésnek, ennek megfelelően mostantól Phantom II néven futnak az autók.

Könnyen fel lehet ismerni az autót, hiszen eltűnt a kerek első fényszóró, a LED-es nappali menetfény-csík fölött szintén LED-es főfényszóró található. Mivel utóbbit szériában adják, és nem felár ellenében, a Rolls-Royce Phantom II a világ első autója, amely ilyen világítótestekkel rendelkezik alapáron.

Az utastérben modernebb, 3D-s megjelenítésre képes navigációs rendszert találunk, amelynek nagyobb, 8,8 colos képátlójú kijelzője van, javítottak a képet ide közvetítő orr- oldal- és far kamera rendszeren is. A legnagyobb műszaki újdonság, hogy 6 helyett 8 fokozatú ZF automatikus váltót kap az autó, módosított végáttétellel. Ez a módosítás tíz százalékkal csökkenti a V12-es fogyasztását.

Defekt esetén nem kereket cserél a Rolls-Royce utasa, hanem pezsgőzve vár a segélyszolgálatra Defekt esetén nem kereket cserél a Rolls-Royce utasa, hanem pezsgőzve vár a segélyszolgálatra

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!