Egy- két vagy három üléssorral, ennek megfelelően 2 (3), 5 (6) vagy 8 (9) személyes változatban létezik az Opel Vivaro Sport, amely a típus kínálatának megkoronázása. A megjelenést karosszériaszíntől függően ezüst vagy fekete versenycsíkok teszik különlegessé, a 17 colos könnyűfém felniket felár ellenében fényezik feketére.
vivaro2
A B oszloptól hátrafelé sötétített az üvegezés, ott van a fedélzeten a légkondicionáló, felár ellenében ezüst díszvarrással feldobott fekete üléskárpit és velúr padlószőnyeg is kérhető. A Sportnál a Navi 50-es fejegységet adják alapáron, ehelyett a Navi 80-ast lehet még kérni, utóbbi valós idejű forgalomfigyeléssel rendelkezik és automatikusan javasol alternatív útvonalat.
vivaro3
A dupla kabinos (tehát Magyarországon jogi okokból nem létező) változatnál kérhető felár ellenében a Design Cargo csomag, amelynél sötétszürke oldalfal-burkolatokat és kék hangulatvilágítást adnak a raktérnek. Az Opel Vivaro Sport a 120 (egy turbó), 125 vagy 145 lóerős (utóbbi kettő biturbó) 1,6-os dízellel választható.

vivaro4

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!