A Malle által az Alpok hágóit bejáró motorkerékpár-túra kísérésére építette meg a Morgan Special Projects műhely a túrázásra optimalizált Super 3-ast. Azért döntött a Morgan 3 kerekűje mellett a túraszervező, mert autóval nem tudták volna követni a kanyargós utakat élvező motorosokat, a motorkerékpárral viszont nem tudtak volna elég felszerelést – a túrafelszerelésen felül fényképek és videók készítéséhez szükséges felszerelés is volt náluk – vinni magukkal. Bónuszként jól jött még az ülésfűtés is, hiszen a Cote d’Azurön 37°C-on rajtolt a túra, de fenn a hegytetőn nem egyszer fagypont közelében volt a hőmérséklet – a negatív rekord -4°C volt.

A Morgan mérnökei feketére fényezték a karosszériát, ehhez fehér vászontetőt és sárga szélvédőt társítottak, LED-es keresőfényt, CB-rádiót, és kamerarögzítésre használható síneket és a bukókeret tetejére egy zászlórúd-tartót szereltek fel. Utóbbi elengedhetetlen a motorkerékpáros-csapat vezetéséhez. Az idén szeptemberben megrendezett túrán 2 Morgan Super 3 x Malle volt a kísérője a 75 fős motoroscsapatnak, 6 nap alatt 6 országot jártak be több mint 2400 km-t megtéve.

Ebben a formában ugyan nem fogják árulni a Morgan Super 3 x Malle-t, de az ahhoz kifejlesztett csomagrögzítő-elemeket a gyári tartozékok között kínálják majd, és speciális ruházati termékeket is piacra dob a két brit cég.