Nem mindennapi lehetőség kínálkozik a gymkhana okán ismert Ken Block hazai rajongói számára: a versenyző jövő hétvégén Budapestre érkezik, hogy elkészítsen egy, a 180 lóerős Fiesta ST-t népszerűsítő videót. A Ford Magyarországon is lehetőséget kínál a mindenre elszánt rajongók közül egy szerencsésnek arra, hogy részt vegyenek a forgatáson, sőt, nem csak beülhessenek Ken Block mellé egy emlékezetes körre a Fiesta ST-be, de maguk is próbára tehessék képességeiket az autó volánja mögött.

A hazai jelentkezés feltételei a Ford Magyarország Facebook oldalán kerültek ismertetésre. A rally fenegyereke egy 180 lóerős, utcai Fiesta ST-vel forgat majd, zárt keretek között.

„Hatalmas öröm és egyben büszkeség számunkra, hogy az esemény helyszínéül végül Budapestre esett a választás, különös tekintettel arra, hogy a végső körben a másik alternatíva az autósportok szerelmesei között fogalomnak számító Goodwood-i pálya lett volna. Jóllehet az izgalmasabb jelenetek forgatása természetesen zárt pályán történik, Ken Block és a Fiesta ST feltűnik majd a filmben Budapest valamennyi ikonikus helyszínén, ami magyarként különösen szívmelengető, hiszen szerepelni egy olyan internetes sztár filmjében, akinek eddigi videóit több, mint százmillióan látták, országimázs-építés szempontjából sem utolsó.” – fogalmaz a PR igazgató.

„Egy a Ford Magyarország Facebook oldalán jelentkező, kiválasztott rajongó nem csupán arra kap lehetőséget, hogy beülhessen egy körre Ken Block mellé, majd maga is kipróbálhassa a Fiesta ST-t, de részt vehet azon az exklúzív, kötetlen, Ken Block-hoz méltóan laza hangulatú vacsorán is, amelyet az említett országokból kiválasztott szerencsés nyertesek és az őket kísérő média társaságában költhet el a gymkhana koronázatlan királyával.” – teszi hozzá a kommunikációs szakember.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!