Togliattiban, közvetlenül a Lada gyár előtt sikerült lefényképezni az erősen álcázott karosszériával rendelkező Lada Vesta kombit, a fényképek a ladavesta.net-re kerültek fel. A prototípusnál az a legmeglepőbb, hogy (egyébként dísztárcsával burkolt) Renault-acélfelniken gördül.

Az ütemtervvel kapcsolatban annyit tudunk, hogy szeptember 25-én indul majd a Lada Vesta Cross, tehát a szabadidő-autós körítésű kombi sorozatgyártása, arról még nincs semmiféle információ, hogy a képeken látható normál magasságú kombi sorozatgyártása és forgalmazása mikor indul. Amíg a lépcsős hátú Vesta az idei év vége felé érkezik meg hazánkba, a kombinál várhatóan már nem kell ekkora késésre számítanunk, hiszen a limuzin kapcsán már a szükséges módosítások túlnyomó részét már elvégzik. Valószínűleg az augusztusi Moszkvai Autószalonon találkozhatunk majd először a Vesta különféle kombi változataival.

Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!