Sokcélú szuperautóként hirdeti a Ramsmobile cég az RM-X2 elnevezésű szabadidő-kupéját, amelynek fejlesztéséhez még befektetőket – a vételárat előre kifizető embereket – keresnek. Cserébe egy, teljesen egészében az ügyfél igényéhez alakított autót ígérnek, legyen szó arról, hogy 4- vagy 6 személyes az utastér, kerekeken vagy gumi lánctalpakon gördül a jármű, illetve hogy benzinmotor, dízelmotor vagy akkumulátoros-elektromos hajtást építenek be.

A szögletes karosszéria teljes egészében karbonból készül, a padlót teflon-bevonattal látják el, így nem ragad rá a sár, a felfüggesztést titánium ötvözetből készítik. A légrugós felfüggesztés – a kerekes modellnél – 30 centiméteres hasmagasság-növelést tesz lehetővé, illetve lézeres érzékelőkkel figyeli a terepet az elektronika, és automatikusan emeli a karosszériát. A belső égésű motorokat a GM-től szerzik be (6,2 literes kompresszoros V8-as 999 lóerővel, 6,6 literes V8-as turbódízel), az elektromos modell kapcsán 1400 lóerős rendszerteljesítményt említenek.

Négy személyiség közül választhat a Ramsmobile RM-X2 vásárlója, az Ascetic alapváltozat mindössze 1,5 tonnát nyom, a Devil’s Touch arany betéteket és gumi lánctalpat kap, a Ramsider páncélozással jön, a csúcsmodell God’s Creationről pedig nem közöltek részleteket. A Ramsmobile egyébként mindössze 12 darab RM-X2-est akar készíteni, reményei szerint még 2020 folyamán.