A Vodafone április 28. és május 1. között rendezi meg a Kezdj El Valami Újat Hétvégét, a négynapos fesztivál zárónapján, május 1-jén rendezik meg a Belvárosi Nagydíjat, melyen a motorsportok hazai kiválóságai mellett, Jenson Button, a Vodafone McLaren Mercedes csapat Forma-1-es pilótája is Forma-1-es autóba ül, hogy háromszor végigszáguldjon a Bazilika és a Parlament között kiépített 1,6 km hosszú versenypályán.

Jenson Button mellett a WTCC mezőny is tiszteletét teszi azt ideiglenes budapesti pályán, akik már a következő hétvégén megrendezésre kerülő Hungaroringi verseny előtt így melegítenek. A Belvárosi Nagydíj Kossuth-téri célvonalában május elsején gokart futamok és versenyautó kiállítás várják a technikai sportok szerelmeseit. A helyszín egyik legvonzóbb látványossága a Parlament épülete előtt felfüggesztett Vodafone McLaren Mercedes Forma-1-es autó lesz, amely kivételes hangulatot kölcsönöz majd az Országház előtti térnek. További információkért a részletes programokkal kapcsolatban kérjük látogasson el a www.kezdjelvalamiujat.hu honlapra.

Aki nem tudok személyesen jelen lenni, az 14 és 17 óra között az m1 tévéadón illetve az MR1-Kossuth Rádióban élőben követheti a történéseket. A nagydíj futamait a Forma-1-es közvetítésekből ismert Szujó Zoltán-Mezei Dániel páros közvetíti, az m1 stúdiójában pedig Petrovics-Mérei Andrea fogadja beszélgetőpartnereit. A Belvárosi Nagydíjon háromszor is autóba ülő Jenson Button az egyes futamokon tapasztalt benyomásairól Szujó Zoltánnal beszélget majd a helyszínen.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!