Ez a medve megtanulta, hogyan kell az autók kilincsét használni Ez a medve megtanulta, hogyan kell az autók kilincsét használni

Ha az ember olyan környéken lakik, ahol sok a medve, nem csak a legrosszabbra kell felkészülnie, hanem arra is, hogy a medve nagyon intelligens állat.

A jelek szerint a sok medve között van egy, amelyik kitalálta, hogyan kell használni az autók kilincsét ahhoz, hogy bejusson az utastérbe. Természetesen nem önszántából tette ezt az állat, megérezte az ott tárolt élelmiszer szagát. Előtte még három autót is meglátogatott, azonban amikor az áldozat Jettájához ért, egy széllökés valószínűleg becsapta az ajtót. Márpedig annyira azért nem okos a medve, hogy a belső kilincset is tudja használni.

Négy sört és egy doboz hashajtót fogyasztott a ragadozó az autóba zárva Négy sört és egy doboz hashajtót fogyasztott a ragadozó az autóba zárva

Az állat inkább alkoholba fojtotta bánatát, és elfogyasztotta az utastérben tárol négy doboz sört, majd az egészet megfejelte a szintén az autóba tartott doboz hashajtóval. A végeredményről elég legyen annyi, hogy a medve megkönnyebbülten távozott, miután kinyitották neki az autót, a Jettának azonban komolyabb higiéniai beavatkozásra lesz szüksége.

alapos takarításra és fertőtlenítésre szorul az autó alapos takarításra és fertőtlenítésre szorul az autó