Aaron Dahrooge édesanyjának garázsában tárolta 1973-as évjáratú Dodge Challenger autóját, amelyet az autószerelőműhely-tulajdonos sok éves munkával újított fel. Édesanyja meghalt a ház tulajdonjoga a Bankra szállt, amivel nem is volt baja, azzal már annál inkább, hogy az elhagyott ház téliesítésével megbízott vállalkozók lenyúlták az autót.

Megszokott dolog, hogy értékeinek megőrzésére lépéseket tesznek a pénzintézetek, a Bank of America által megbízott vállalkozók fagyállóval töltötték fel a csöveket a házban, és a betörések ellen lakatot szereltek a garázskapura is. A szomszédok elmondása szerint két nappal azt követően, hogy elvégezték a munkát, ugyanaz a gépkocsi megjelent a ház előtt, és öt perc alatt egy utánfutóra pakolták a Purple Crazy fényezésű, azaz igencsak feltűnő autót, és elhajtottak vele. Természetes, hogy ezek után Aaron legalább a bank által megbízott vállalkozó nevét meg szeretné tudni, hogy nála is érdeklődjön tulajdonának holléte felől, de a pénzintézet halogató taktikát folytat, még az ügyben megbízott rendőrnyomozó hivatalos megkereséseire sem reagál, nemhogy a meglopott ügyfél telefonhívásaira és személyes érdeklődéseire reagáljon. Pedig a szóvivő szerint „Folytatjuk az ügy vizsgálatát és együttműködünk a hatóságokkal. Ha bizonyítékot kapunk a vállalkozó törvényellenes cselekedetéről, gyorsan megtesszük a megfelelő lépéseket.” Ami hazugság, hiszen egyfelől nem válaszolnak a rendőrségnek, másfelől van szemtanú is az ügyben. Ezek után, azt hiszem, nem csoda, hogy a korábban hosszú éveken át a pénzét a Bank of Americánál tartó ügyfél megszüntette magán- és üzleti számláit is…

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!