A The Little Car Company az Aston Martin támogatásával készítette el 15 hónap alatt a DB5 Junior nevű, gyermekeknek szánt villanymotoros autót, amelynek a mérete az eredeti kétharmada, azaz 3 méter hosszú és 1,1 méter széles. Az utastérben kényelmesen elfér egymás mellett egy gyermek és egy felnőtt.

Merev alumínium váz adja az alapot, a karosszériát műanyagból készítik, a saját tömeg 270 kg. A hátsó kerekeket hajtó villanymotor teljesítménye legfeljebb 6,7 lóerő. Novice, azaz kezdő módban 1,3 lóerő a maximális teljesítmény és 19 km/óra az elérhető csúcssebesség, és csak egy, azonnali megállást vezérlő távirányító 30 méteres körzetében működik az autó. Expert, azaz szakértő módban 6,7 lóerő a teljesítmény és 48 km/óra a csúcssebesség. A Race üzemmódban marad a 6,7 lóerő, de a teljesítményleadás karakterisztikája megváltozik, ilyenkor a The Little Car company más autóival azonos a teljesítmény, így akár igazi versenyeket lehet rendezni. Ahogy az eredetinél, a DB5 Junior esetén is a nagyteljesítményű változat a Vantage, amelynél 13,4 lóerős a villanymotor, és részlegesen önzáró differenciálmű is van; a végsebességét még nem mérték le.

Elöl kettős keresztlengőkaros független felfüggesztést használnak, hátul merevtengelyt Panhard-rúddal, a 10 colos küllős felnik mögött tárcsafékek lassítanak. A motorháztető alatt helyezik el az akkumulátor-csomagokat, vezetési stílustól függően 16-32 km a megtehető távolság egy feltöltéssel, akár egyszerre mindkettő is berakható, megduplázva a hatótávolságot. A műszerfalon az eredeti DB5-öshöz hasonlóan Smith műszerek tájékoztatnak, a kétharmad méret mellett annyi a változás, hogy a benzinszintjelző az akkumulátor töltöttségét mutatja.

Mindössze 1059 Aston Martin DB5 Junior gyártását tervezik, elsőként az eredeti kupé tulajdonosai kapnak lehetőséget a vásárlásra, nekik ráadásul az igazi autójuk alvázszámát ütik bele a Junior vázába. Alapesetben a jellegzetes ezüst fényezést kapja a kisautó, de lehetőség van az igazi lemásolására is. A DB5 Junior ára adók nélkül 35 ezer font, azaz 14 millió forint, míg a karbon karosszériás, nagy teljesítményű DB5 Vantage Junior-ért legalább nettó 45 ezer fontot, azaz 18 millió Ft-ot kérnek.