1922. május 17-én született Jean Rédélé, az Alpine márka megalapítója, ezt a jeles évfordulót az idén több alkalommal is megünneplik majd. A sort a cég székhelyén, Dieppe-ben tartott találkozóval nyitották meg, ahol bemutatták a jubileumi limitált szériát is.

100 példányt készítenek majd az A110 GT J. Rédélé Limited Edition Series nevű autóból, amely Jean rédélé kedvenc színét, a Montebello szürkét viseli, amelyet fényes fekete tetővel kombinálnak. A 18 colos Grand Prix felniket szintén fényes feketére fényezik, a féknyergek ezüst színűek. Az utastérben a fekete bőrkárpitot kombinálják szürke díszvarrással. Nem nyúlnak a motorhoz, az 1,8 literes turbó 300 lóerővel hajtja a hátsó kerekeket. Az autók sorszámos plakettet kapnak, amelyen Jean Rédélé aláírása is megjelenik, június 1-től lehet jelentkezni a 83 000 eurós modellre.

A Dieppe-ben megtartott találkozón a Formula-1-es versenyautó mellett a csendőrség A110-ese is jelen volt, számos másik régi és új Alpine-nal egyetemben, és itt kapta meg az A110 GT J. Rédélé Limited Edition Series első példányának kulcsait annak tulajdonosa, Michelle Rédélé, Jean Rédélé özvegye.