Magnyitogorszkban plakátolta ki elégedetlenségét egy ügyfél, aki úgy érezte, hogy a forgalmazó nem kezeli megfelelően problémáit a Range Rover Evoque típusú autójával kapcsolatban, ami állítása szerint 37 ezer kilométeres keresztül bírta a megpróbáltatásokat.

Természetesen a helyi forgalmazó, az Apex Cars azonnal megpróbálta leszedetni a plakátokat, de mivel annak tartalmával nem tudott mit kezdeni, tehát tényleg probléma volt az ügyfél autójával, emiatt még nem távolították el az óriásplakátokat. Csak akkor sikerült nekik ez, miután rájöttek, hogy gyári sajtófotókat használtak fel a grafikákhoz, márpedig ezek használati feltételeiben benne van, hogy hirdetés céljára nem használhatóak, így a szerzői jogi törvény megsértése alapján intézkedett csak az illetékes hatóság a plakátok eltávolításáról. Arról nincs hírünk, megoldódott-e idő közben a problémás Range Rover Evoque ügye.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!