Aki esetleg szeretné megvásárolni a hivatalosan Volkswagen T1 Camper Van elnevezésű építőkészletet, az legegyszerűbben 10220-as szám segítségével találhat rá a megfelelő termékre.

A tizenhat éven felülieknek ajánlott LEGO játék 1322 darabos, és meglepő részletességgel jeleníti meg a lakóautó változatot. Az 1962-es évjáratú, osztott szélvédős modellnek nem csak belső tere, de motorja is van. A hátsó ülés természetesen ággyá alakítható, és a konyha melletti étkezőasztalt is fel lehet hajtani. Nem is beszélve a lakóteret ékesítő festményről.

Ha nagyobb lenne, akár be is lehetne költözni a LEGO Camper Van-ba Ha nagyobb lenne, akár be is lehetne költözni a LEGO Camper Van-ba

Az utastérben felfedezhető részletek közé tartozik még az a póló, amelyen a „Make LEGO Models, Not War” olvasható, az ablakok elé függönyt lehet húzni, és nem hiányozhat a váza a növénnyel sem. Németországban 100 euró az ára a 30 centi hosszú, 14 centi magas modellnek, amelynek tervezője angol nyelven az alább megtekinthető videóban beszél az autóról.