Indiában a prémium Nexa kereskedőhálózatban árulják a Baleno kisautót, amelynek most radikálisan átalakították a megjelenését. Sokkal nagyobb lett a hűtőrács mérete, látványos lett maga a betét is, az alsó króm perem pedig beleér a fényszóróba, és középen nagy méretű S betű jelzi a márka-hovatartozást.

A fényszórók alapfelszereltségnél hagyományos halogén izzót használnak, magas felszereltséghez LED-es világítás jár. Hátul szélesebbre vették a lámpákat, és itt is lecserélték a lökhárítót. A módosítások után a karosszéria hossza 5 mm-rel lett rövidebb, már csak 3990 mm, a magasság 10 mm-rel csökkent 1500 mm-re, az 1750 mm-es szélesség és a 2500 mm-es tengelytávolság változatlan. Új a műszerfal, ahol 7 vagy 9 colos képátlójú érintőképernyő kerül középre, elérhetőek a Suzuki Connect online szolgáltatások, felárért adják a felnyíló műanyaglapot használó fel-a-fejjel kijelzőt. Amíg a modellfrissítés előtt csak 2 légzsák volt a Suzuki Baleno-hoz, az átalakított változatnál már 6-ot adnak.

Továbbra is az 1,2 literes benzinmotort használja a Suzuki Baleno, de a négyhengeres dupla változó szelepvezérlést és motorleállítót is kap, teljesítménye 83-ról 90 lóerőre emelkedett, a váltó 5 fokozatú, kézi kapcsolású, az opciós alternatíva pedig CVT helyett 5 fokozatú robotizált egység.