Miután a Tourneo Custom nevű, nagy méretű egyterű megújulását bejelentették, hivatalos lett a Transit Custom frissítés is. Nagy meglepetés nincs, de azért tudnak újdonsággal szolgálni ebben a sajtóközleményben is.

A megjelenésnél ugyanazok a változások vannak, tehát az első lökhárítót cserélik le egy szemrevalóbb darabra, és itt kicserélik a műszerfalat és az ajtókárpitokat. Kütyüdokkoló vagy a SYNC3-as fejegység rendelhető, nagyobbak a tárolóhelyek. Itt már nem csak a hatfokozatú, automatikus váltó megjelenése jelenti a műszaki újdonságot, de a rövid tengelytávolságú karosszériával rendelhető az ECOnetic nevű spórolós változat, amelynél az elődhöz hasonlóan motorleállító, egyedi motorvezérlés és 100 km/h-s végsebesség-korlát segíti a spórolást. 2019-től lesz rendelhető a hálózatról tölthető hibrid változat, ennek a részleteiről majd később tájékoztatnak. A Tourneo Customhoz hasonlóan a felfrissített Transit Custom is 2018 elején kerül az utcára.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!