Egy ukrán fiatalembernek valamikor 2005-ben víziója támadt, hogy márpedig neki meg kell építenie a saját autóját. Így is tett, a nagy munka miatt felmondott a munkahelyén és eladta két másik autóját is, de végül elkészült az LV 2in1 névre keresztelt gép.

Tölgyfával dolgozott Vasily Lazarenko, aki igyekezett mindent belesűríteni az egy szem gépjárműbe. A bal oldalon egyértelműen átjön a német vonal, hiszen itt Audi A6 fényszórót és egy Mercedes CLK hátsó lámpájának egy darabját látjuk. Itt zárt az utastér és a karosszéria is modern stílusú, míg a jobb oldalon különálló sárvédőt és kabrió felépítményt találunk – ki tudja honnan összeszedett lámpákkal.

Az egésznek egyébként egy 100 lóerős motorral szerelt, 1980-es Opel szolgált alapul, amelyet 1,5 év munkájával épített át. 2007-ben lett kész az alkotás, amelyet most valamiért mégis eladna az építő. Ráadásul nem is értékeli alul a munkáját, 100 000 dollárt szeretne kapni a meglehetősen szokatlan járműért, amelyet nem lehet használni a közúton.

A villámáras internetes aukción nem nagyon érdeklődnek az alkotás iránt, nemhogy licit, de még kérdés se érkezett még (a cikk írása idején) 8 órával az árverés vége előtt. A bevételből egyébként a következő nagy tervét szeretné megvalósítani a fiatalember, azt azonban nem árulja el, mi lesz az. Kíváncsian várjuk.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!