A BMW már előre azzal büszkélkedik, milyen jó kis autó lesz az új M3-as no meg annak kupé változata, az M4-es, és a DTM-pilótái már fuvarozzák körbe a meghívott újságírókat az egyik, München környéki reptéren.

Közben pedig még folyik a fejlesztés, a prototípusokat a Nürburgringen köröztetik, hogy tényleg briliáns legyen a felfüggesztés hangolása. Azonban úgy tűnik, a tökéletességet még nem sikerült elérni, hiszen az egyik M3-as prototípussal – a támlával egybeépített fejtámlás karbon üléssel szerelt példány – balesetet szenvedett az egyik tesztpilóta.

A Nürburgring Nordschleifén a Metzgesfeld szakaszon nem sikerült időben befordulni az egyik kanyarba, és a jobb elejével-oldalával a szalagkorlátnak ütközött az autó. Nem tűnik nagynak a kár, és a vezető is saját lábán szállt ki az autóból, de a helyszínre érkező mentősök a biztonság kedvéért egy nyakmerevítőt adtak a sofőrre, és a kórházba szállították kivizsgálásra. A BMW M3-as is túlélte, ahogy az a Bimmertoday fényképein látható.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!