Indiában sikerült lefényképezni a Suzuki SX4-es felfrissített változatát, a meglehetősen minimális álcázás miatt nem nagyon titkolja az újdonságot a gyár, ami nem más, mint a tavalyi év vége felé a kínai piacon már bemutatott modellfrissítés.

Ez a lépcsős hátú változaton az eddiginél nagyobb méretű hűtőrácsot eredményez – Kínában nem spóroltak a krómmal, mifelénk várhatóan fekete betétes lesz az SX4 Sedan orra.

Az ötajtós változatnál a szabadidő-autós vonatkozást erősítik az új lökhárítókkal, elöl a Swifthez hasonlóan összekötik az alsó-felső légbeömlőket egy hatalmas hűtőráccsá, és ezüst betétet találunk majd az alulról vékony fekete peremmel keretezett lökhárítóban.

Hátul az egyszerű ezüst betét helyett egy olyat kap az autó, amelyben piros fényvisszaverő prizmákat helyeztek el.

Az összkerékhajtású változat ezüst színű betétes maszkot kap az orrára, a lökhárítókon nagyobb részt borít a fekete műanyag, és ehhez a kivitelhez – legalábbis a Kínában – rendelhető a Suzuki legújabb divatszíne, a barna metál fényezés. Nem tudjuk, mikor érkezik meg a Suzuki SX4-es modellfrissítés Magyarországra, a hírek szerint Indiában még január hónapban a kereskedésekbe kerül az újdonság. Valószínűleg az autó fölé pozicionált S-Cross kompakt SUV gyártása előtt/legkésőbb azzal egy időben megkezdik a felfrissített megjelenésű SX4 gyártását Esztergomban.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért