Zárt ajtók mögött folytatnak tárgyalásokat a Volkswagen konszern és a Suzuki képviselői Londonban. A hírek szerint azon vannak, hogy tárgyalásos úton rendezzék a nézeteltéréseiket, persze egyik fél se kívánja kommentálni a dolgot.

Ferdinand Piëch és Osamu Suzuki és békülékenyebb hangot ütött meg az utóbbi időkben, és a VW háza táján is rendeződtek a dolgok a Porsche átvételével. Ráadásul mivel Európában továbbra se várható gyors javulás az autópiacon, a korábbinál fontosabbak lettek a gazdaságossági szempontok, így lehet, hogy győz a logika és a puszta számok alapján mégis együttműködik majd a Suzuki és a VW. Továbbra is jól kiegészíti egymást a két cég típuskínálata és földrajzi lefedettsége; a japánoknak is csak a németek magatartásával volt bajuk, azzal, hogy nem egyenrangú partnerként tekintettek rájuk. Persze ha ezek a magas szintű tárgyalások nem vezetnek eredményre, tovább folytatódik a londoni választott bíróságon két évvel ezelőtt indított per.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!