A Miami International Boat Show kiállításon mutatkozott be a Mercedes-Benz és a Cigarette Racing sokéves együttműködésének legújabb gyermeke, a G 63 AMG által inspirált 59′ Tirranna AMG Edition nevű motorcsónak. Ez a hajógyártó kínálatának legújabb csúcsmodellje, amelynél a lehető legtöbb helyen karbont használtak a tömeg csökkentésére és a tömegközéppont lejjebb vitelére.

Persze a teljesítményről se feledkeztek meg, szám szerint hat darab Mercury Racing 450R külső motort szerelnek a hátsóra, a 2700 lóerős rendszerteljesítménnyel a 26 személy szállítására alkalmas csónak 129 km/órás csúcssebességet képes elérni. A giroszkópos stabilizáló rendszer 80%-kal csökkenteni a tengelyirányú mozgást, álló helyzetben szinte teljesen mozdulatlan a hajó, az elöl és hátul elhelyezett oldalsó vízfúvókák segítségével könnyen megy a dokkolás.

A hajótestet feketére festik, amelyet arany részletekkel dobnak fel, az ülésekhez bézs és sötétkék bőrt használtak. A különleges bőrkikészítési eljárásnak köszönhetően a kárpit a napfény 30%-át veri vissza, így komfortcsökkenés nélkül tudnak sötét színt használni. A fedélzet alatt egy nagy méretű társalgó található, ez előtt egy hálószoba és egy külön fürdőszoba, a konyha a vezetőállás mögött helyezkedik el. A hajóhoz az AMG szakemberei egy különleges G 63 AMG-t is építettek, amelynek utasterében a hajón használt bőrökkel vonták be az üléseket, 22 colos kovácsolt alufelniket használnak és ütközőrács is van az első lökhárító előtt.