Kaliforniában, a potenciális vásárlók körében volt a közönségpremierje a Porsche 911 GT3 RS-nek, 2 nappal a digitális bemutatót követően máris egy limitált szériával állt elő a gyár: a fehér-neonzöld színű autóval az 50 évvel ezelőtt bemutatott Porsche 911 Carrera RS 2.7-esnek állítanak emléket. Az Exclusive Manufaktur csak az Egyesült Államok számára készíti a Tribute to Carrera RS elnevezésű csomagot, amelyet korlátozott darabszámban készítenek.

Valójában a formatervezők már az új autó tervezésének korai fázisában is felvázolták a retrós megjelenést, amelyet aztán a döntéshozók megvalósításra alkalmasnak ítéltek. Azt a színkombinációt (nem metál fehér alapszínt, pythonzöld) választották, ami az első RS Porschénál is elérhető volt, és a hátsó lámpákból is eltüntették a piros színt – az csak akkor jelenik meg, ha világít a fény. A karosszéria oldalán fényezik a feliratot, a fényszórókba fehér díszgyűrűt festenek, a beltérben is a fehér-neonzöld kombináció a meghatározó.

Két nagyon fontos dolgot nem árult el a Porsche a 911 GT3 RS Tribute to Carrera RS csomagos változatáról, hogy mennyi felárat kell fizetni érte, és hogy hány példányt jelent a korlátozott elérhetőség.