Hamarosan várható a következő generációs Cadillac CTS leleplezése, addig is két limitált szériás modellel búcsúzik a jelenlegi autó. A Stealth Blue kevésbé exkluzív, szedán, kombi és kupé karosszériával is elérhető, a Silver Frost pedig csak kupéként, 100 példányban készül.

A Corvette metálkék színét kapja a Stealth Blue autó, fekete hűtőráccsal és sötétszürke felnikkel, Recaro kagylóülésekkel az első sorban. Extraként itt is elérhető a Twilight Blue elnevezésű kék bőr belső.

A Silver Frost fényezése még különlegesebb, annál olyan alapfestéket kap a kupé karosszéria, amely selymes hatást kelt, erre jön még egy normál lakkréteg. Ennek ellenére a gyár azt ajánlja, a különleges csillogás megőrzése érdekében csak kézi mosóban tisztítsák a leendő tulajdonosok az autót. Ez a fényezés csak a CTS-V kupéhoz kérhető, a megrendelő kérhet sárga vagy piros féknyergeket, polírozott vagy sötétszürke felniket, a kormányt és a váltókart szarvasbőrrel vonják be.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!