Könnyen felismerhető lesz a Bentley Bentayga Mulliner, hiszen ehhez kérhető a kétszínű fényezés, emellett még a 22 colos Paragon könnyűfém felnik is csak itt járnak, a kínálat többi tagjánál felár ellenében se választhatóak. A Genfi Autószalonon kiállításra kerülő példányban a műszerfal fabetétjén a Monta Rosa hegység körvonalát helyezik el intarziával – egyébként a megrendelő kívánságát teljesítik majd.

Ahogy a karosszéria külseje kétszínű, úgy a belső is. Elöl és hátul eltérő színű a kézzel varrott bőrkárpit, hétféle színkombináció közül lehet majd választani. A hátsó fotelek között egy új konzolt helyeztek el, amelyben palackhűtő is helyet kapott Cumbria Crystal pezsgőspoharakkal egyetemben. Csak itt alkalmazzák az Ombré Burr mogyorófa betéteket, amelynek a műszerfali elemébe helyezik el a vásárló kívánságának megfelelő intarziát.

A különleges extrák közé tartozik még a Mulliner Tourbillon by Breitling óra, amely 196 darabos mechanikájával a legbonyolultabb szerkezetű óra, amit autóba építenek. Az aranyból (a hagyományos sárga mellett fehér és rózsaszín is választható) készített órának beépített felhúzója is van, a számlapon pedig 8 darab gyémántot helyeznek el.

2017 tavaszától nagyon limitált darabszámban készül majd a Bentayga Mulliner, amely csak a 6,0 literes, 608 LE/900 Nm teljesítményű W12-essel lesz elérhető, amely 4,1 másodperces 100-ra gyorsulásával és 301 km/h végsebességével továbbra is a világ leggyorsabb sorozatgyártású szabadidő-autója.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!