Az eddig a Suzuki új kompakt autójáról napvilágot képek alapján elég vegyes visszajelzéseket lehet olvasni az interneten. Erősen megosztja a kommentálókat a forma, vagy tetszik nekik a megjelenés, vagy nagyon nem tudnak vele mit kezdeni.

Talán az autót nem túl jó színben feltüntető eddigi képek is ludasak voltak abban, hogy ennyire sarkos vélemények jelentek meg. Szerencsére a raid101 weboldal most napfényes (naplementés), az autót a maga természetes szépségében mutató képeket szerzett, amely alapján már pontos képet alkothatunk arról, hogyan is néz majd ki az YRA.

A repülőtéren, berakodás előtt készült képeken ráadásul rögtön a két végletet láthatjuk. A sötét autó egy csúcs-felszereltségű modell lehet, hiszen nem csak könnyűfém felniket kapott, de van egy szolid krómcsík az oldalablakok alsó peremén, a hátsó szélvédőnél apró króm spoilert látunk és fényesen csillognak a kilincsek is, no és másként néz ki a hátsó lámpa, ahol LED-ek világítanak tolatáskor. A fehér ezzel szemben egyszerű, fényezett kilincseket kapott, csupasz a hátsó ajtaja, még a dísztárcsák is hiányoznak az acél felnikről. A családi arcot a jellegzetesen ívelt fényszórók mellett a Swifthez hasonlóan fekete színű A oszlop is erősíti, egyébként meg egyedi az YRA kódnevű kompakt Suzuki megjelenése.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!