Június 13-án este 21:35 magasságában szenvedett balesetet az A31-es autópályán Schermbeck és Lembeck lehajtók között az Edo Competition által tuningolt Ferrari 599 GTB, amely fölött  sofőr elveszítette uralmát, és az árokba csapódott.

Egyelőre vizsgálja a baleset körülményeit a rendőrség, az se tiszta, hogy volt-e másik autó, amely miatt esetleg a Ferrari vezetője elkapta a kormányt, vagy egyéb ok miatt ütközött a belső szalagkorlátnak a kocsi, amely ezt követően jobbra csapódott, ahol egy 8 méter mély árokban állapodott végül meg, fejjel lefelé. A sofőrt és az utasát még a mentőegységek kiérkezése előtt kimentette a többi autóvezető, súlyos, de nem életveszélyes sérüléseket szenvedtek.

Az Edo Competition tuningos Ferrari 599 GTB még új autó, egy ahleni autókereskedés tulajdonában volt a baleset idején, aki egy potenciális vevőnek hosszabb próbaútra adta kölcsön az autót, amelyet egyébként 270 000 euróért kínáltak eladásra.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!