Az utolsó pillanatban gondolta meg magát a Ford, és halasztotta el a Mustang frissítés detroiti leleplezését, az első közönségnapon akarták bemutatni az újdonságot, de valaki az utolsó pillanatban felvetette, hogy mi lesz azokkal, akik a szakmai napra vettek jegyet, ők joggal reklamálhatnának azért, hogy nem látták az újdonságot; ezért, noha az autó ott volt a helyszínen, végül mégse lehetett azt látni a Detroiti Autószalonon. Az USA-ban egyébként senki nem marad le semmiről, hiszen az őszre időzített forgalmazáskezdetre – csak 2018-ban érkezik meg Európába a friss változat – ötven darab helyi autókiállításon lesz majd látható az új megjelenésű és technikájú póniautó.
mustang2
A kupé után itt van az első két fénykép a nyitott változatról is, amely ugyanazokat a módosításokat kapja, mint a kupé, változatlanul veszi át a vásznat és a tetőmechanizmust az eddigi kabriótól. Egy lényegi eltérés lesz, a kabriónál másként hangolják a felfüggesztést, mint a kupénál. Hivatalos teljesítményadatok még nincsenek, de a gyár által a digitális műszeregységről közölt fénykép alapján egyesek tudni vélik, hogy 455 lóerőre emelkedik az 5,0 literes V8-as teljesítménye, szerintük erre a „4”-es fokozat és a „55” mérföld/óra sebességértékek utalnak. Szép is lenne!

mustang3

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!