Hogy véletlenek sorozatából áll-e az életünk, vagy van valamilyen felső erő, ami irányítja az eseményeket, az egy olyan vita, amely valószínűleg kitart addig, míg létezik az emberiség. De ha a véletlenekben hiszünk, az alábbi az egyik legtökéletesebb véletlen!

West Pascóban, Washington államban járunk az Egyesült Államokban, ahol az ABC News beszámolója szerint egy apuka véletlenül bent felejtette a kocsiban a kulcsát, és bezárta a mindössze néhány hónapos kisfiát.

A szülők azonnal hívták a rendőrséget, akik közölték, küldenek valakit hamarosan.

Mivel féltek, hogy ha az üveget betörik, megsérül gyermekük, nem maradt más választásuk, vártak.

Néhány másodperccel később azonban feltűnt egy rendőr, aki csupán arra járt, és megkérdezte, mi a baj.

Mikor a szülök elmagyarázták a problémájukat, a rendőr közölte, épp rabokat szállítanak, és az elítéltek közt van egy férfi, akit pont autólopásért ítéltek el, megkérdezi, tud-e segíteni kinyitni a kocsit.

És láss csodát, a rab azonnal a pár segítségére sietett, és egy vállfával kevesebb mint két perc alatt kinyitotta a kocsit, így a gyermeknek semmi baja nem lett az ijedtségen kívül!

Shadow Lantry

„Rengeteg olyan elítélt van, aki tudja, rossz döntéseket hozott, rossz dolgokat csinált, de szebb életet szeretne magának, és a közösség hasznára lehet. Erre bizonyíték ez a nap is!” – mondta Chris Nocco sheriff.