Bemutatkozott a Suzuki Swift Style elnevezésű fényűzően felszerelt változata Japánban, amellyel megkoronázza kisautó-modellsorozatát a gyár. Kívül és belül egyaránt sok változtatást hajtottak végre annak érdekében, hogy igazán különleges legyen az élmény.

Legszembetűnőbb változás a kétszínű fényezés, a fekete vagy kék fényezéshez fehér színű tető és külső tükrök tartoznak, a sárga színhez meg fekete. A légbeömlő rácsa helyett krómozott pálcákat látunk a márkajelzés körül, a 16 colos felnik a legújabb divatnak megfelelően esztergáltak. ezen felül a csomagtérfedélen egy Style feliratot helyeztek el.

A használók szempontjából sokkal izgalmasabb dolgokat tartogat a belső tér, ahol különleges kárpitozást használnak fehér színű cső díszítéssel, a fekete bőrrel bevont kormánykeréknél ezüst színű cérnával követik el a díszvarrást. Apró zsebeket találunk az első ülések támlájának oldalán, a vezető kapott egy kartámaszt, a hátsó támlát pedig laposabb szögbe lehet állítani, ha netán szundikálni támad kedve az itt helyet foglalónak. Hővédő üvegezést alkalmaznak, a fokozatmentes automatikus váltó választása esetén a 7 rögzített áttétel között a volán mögött elhelyezett billentyűkkel kalandozhat a vezető. A technikához egyébként nem nyúltak, úgyhogy különösebb akadálya nincs annak, hogy egy hasonlóan fényűző változattal gazdagítsák az európai választékot – amelyet épp most nyirbáltak meg.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!