2020. január elsején ünnepelte 75. születésnapját Jacky Ickx autóversenyző, aki a Porsche színeiben többek között hat Le Mans-i győzelmet szerzett. A belga forgalmazó D’Ieteren ötlete volt a limitált széria megalkotása, amelyen az utóbbi hónapokban a Porsche Exclusive Manufaktur munkatársaival közösen dolgoztak, és természetesen az ünnepelt is kivette a részét a munkából.

Ickx jellegzetes sisakfestését akarták megidézni, amihez különleges egyedi kék színt kevertek ki az autó számára, ami a 20/21 colos felniken is megjelenik. Az utastérben fekete bőrkárpitot használnak, a műszerfalon és az ajtókárpiton szürke cérnával készítenek keresztvarrású díszeket, a 18-irányban állítható sportülések és a fejtámlába nyomott 911 logó egyébként nem választható a Carrera 4S modellhez.

A könyöklőn, a slusszkulcson és a B oszlopon elhelyezett plaketten látható az ünnepelt aláírása, a küszöbökön a Belgian Legend felirat fogadja az utasokat. Mindössze 75. darabot készítenek a Porsche 911 Belgian Legend Edition-ből, amelyet csak a D’Ieteren által kiszolgált belga márkakereskedésekben lehet megrendelni.

Az autóhoz egyébként különleges takaróponyvát is mellékelnek, amellyel a garázsban parkoló kocsit lehet megóvni a portól és szennyeződésektől.