Ahogy a kecskeméti CLA is idő előtt napvilágot látott kicsiben, úgy az új Mercedes S-osztály modelljének a képei is már jó egy héttel a bemutató előtt itt vannak. Nem mintha eddig titkolták volna az új stuttgarti cirkálót, amelyről álcázatlan fotókat is láthattunk már, legutóbb pedig az osztrák ügyéloldalon bukkant fel az AMG sportcsomagos változat.

A legújabb, a típust mindenféle álca nélkül mutató képeken megint egy normál megjelenésű példányt láthatunk, elölről-hátulról-oldalról és egy kicsit a műszerfalat is – ami szintén nem titok, hiszen már egy ideje büszkélkedik vele a gyár.

Aki a képeket feltöltötte az internetre, nem árulta el, melyik gyártó modelljét látjuk a képeken, csak azt, hogy 1:18-as, tehát a kisautók között nagy méretűnek származó Mercedes S-osztály miniatűrt láthatunk. A gyár ebből már ki tudja deríteni, melyik szerződéses partnerétől szivárgott ki az autó, hiszen a CLA modelleknél is méretarány-szerint osztotta le a megrendelést.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!