A japán Infiniti luxusautó-márka október 4-én mutatja be az Infiniti Digitális Művészeti Verseny galériáját, ahol az egyéves és mindenki számára nyitott verseny első, „inspiráló teljesítmény” témakörében beérkezett 32 legjobb pályamű látható. Az alkotások megtekinthetők az MSN életmóddal foglalkozó oldalán (www.reveal.uk.msn.com) és az autógyártó európai ügyfeleknek készített honlapján (www.infiniti.eu).

A virtuális kiállításon szereplő műveket a verseny első három hónapjában benyújtott 500, kiemelkedő minőségű alkotás közül személyesen választotta ki a verseny házigazdája, a designboom online művészeti, építészeti és formatervezési magazin szakembereiből és az Infiniti Europe főigazgatóiból álló csapat. A versenyzőknek egyebek mellett az volt a feladatuk, hogy műalkotásukkal egyértelműen megjelenítsék az Infiniti japán örökségét, valamint az autógyártó modellválasztékának egyik tagját. Az interneten megtekinthető művek között szerepel az a hat döntős pályamű, amelyeket a formatervezés elismert véleményformálóiból álló zsűri választott ki az „inspiráló teljesítmény” kategóriában. Az alkotásokat a stockporti (manchesteri) és leeds-i új Infiniti Központok közelgő megnyitása alkalmával is bemutatják, ahol a vendégek szavazhatnak kedvencükre a kiállított digitális műalkotások közül.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!