Épp csak bemutatkozott az új Chevrolet Corvette Stingray, és a GM még vagy évig nem is tervezi, hogy újabb bőrt húz le az autóról, így érhető, hogy az illetékesek kicsit idegesen reagáltak erre a két képre, amelyek állítólag már – a GM szándéka szerint csak 2014-ben piacra kerülő – kabriót ábrázolják.

A képek egy rövid ideig láthatóak voltak a Maisto modellautó-gyártó weboldalán, a Chevrolet sajtófőnökének állítása szerint semmi köze az autónak a tényleges kabrióhoz. Meglepő lenne, hogy az autó terveit idő előtt megkapó modellautó-gyártó saját magától készítene kabriót a kupéból, nem pedig a gyár által rendelkezésére bocsájtott anyagból dolgozna. Legkésőbb egy múlva kiderül, bár nem ez lenne az első eset, hogy a Chevrolet Corvette Stingray idő előtt napvilágot lát. Sőt, nem is a második. Arról nem is beszélve, hogy az új sportkocsival kapcsolatban már nyilatkoztak egymásnak ellentmondó dolgokat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért