Thaiföldön már bemutatkozott a felfrissített megjelenésű Nissan Micra, az arrafelé March néven forgalmazott típus sajtófotóinak készítésekor sikerült a korábban közölt kémfotókat készíteni.

Nem nagyon változtattak az autó karakterén, épp csak megnövelték a hűtőrács és a lökhárítóban lévő légbeömlő méretét, a fényszóró fekete-króm betétet kapott, hátul új a lökhárító és LED-es a lámpa. És persze a könnyűfém felnik/dísztárcsák is újak. A legnagyobb változás az utastérben történt, ahol átalakult a középkonzol. Megtartották a kerek alakú szellőzőpanelt, de a felső légbeömlők szögletesek lettek és nagyobb helyet kapott a fejegység is.

A műszaki részletekről egyelőre annyit tudunk, hogy Thaiföldön változatlanul az 1,2 literes háromhengeressel és CVT váltóval folytatja pályafutását a Nissan Micra, az európai modell esetén se várhatóak nagy változások – de nálunk továbbra is választható lesz majd a kompresszoros 1,2-es is.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!