Az olasz Quattroruote újságnál jelentek meg az első kémfotók a felfrissített Alfa Romeo Giulietta típusról, amelyet hamarosan hivatalosan is megismerhetünk majd, hiszen a Frankfurti Autószalonon debütál a nagyközönség számára.

Mivel már alapból is jól néz ki az autó, most csak óvatosan nyúlnak a megjelenéshez. Átalakítják a hűtőrács betétjét, ahol már egy V alakot is láthatunk, és ki tudja miért, erősen álcázzák a ködlámpákat – nem mintha azok változnának. Újak azonban a fényszórók, a korábbinál sokkal látványosabb a LED-del bőven ellátott lámpák megjelenése. Ezen kívül néhány új felnire és két új karosszériaszínre számíthatunk.

Műszakilag még ennyi változás se lesz, hiszen nem kapja meg az új alu-blokkos 1,8-as turbómotort a kocsi, marad a 250 lóerős vas-blokkos négyhengeres a Quadrifoglio Verde csúcsmodellben. Érdemi változás az Alfa Romeo Giulietta modellfrissítésnél a hírek szerint az lesz, hogy a dízelek teljesítményét növelik pár lóerővel/csökkentik a szabványos fogyasztásukat.

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!