Ha ez ember egy Lamborghinit vásárol, teljesen jogosan várja el, hogy minden tökéletes legyen. A Lamborghini Urust azonban finoman szólva érdekes hibákkal viszik vissza mostanában a kereskedőkhöz az új tulajok.

A 4.0 literes twinturbós V8-assal szerelt, 641 lóerős Lamborghini Urusba sokan beleszerettek már a megjelenés előtt, így akik megtehetik, azonnal le is rakták az asztalra a 65 millió forintos vételárat az autóért.

A Carbuzz beszámolója szerint azonban a szerelem sokaknál csak addig tartott, míg beültek a kocsiba, ott ugyanis egészen furcsa dolgokkal lehet találkozni.

Hogy csak néhány apróságot említsünk a felsorolásból: a Wi-Fi és a Bluetooth nem mindig működik a kocsiban, ahogy a csomagtér ajtaja is külön életet él, és nem mindig hajlandó kinyílni az emberi parancsra. Néha az utastér világítása is kikapcsol magától, és a kormányon a fűtés gombja fel van cserélve a hűtésével…

De a legfurcsább hiba azonban mégsem ez, hanem az, hogy az autó nem tudja, hogy hívják…

Az autóban elhelyezett szórakoztató egység felületén ugyanis hemzsegnek a helyesírási hibák, ám a hab a tortán az, hogy még a „Lamborghini” név is el van írva Lanborghininek.

Az új „Lanborghini” (Fotó: carbuzz.com)

A gyártónál állítják, tudnak a problémáról, és néhány hónap alatt mindenre megoldást találnak…