stelvio1

A világpremier alkalmából rögtön az Alfa Romeo Stelvio szabadidő-autó legforróbb, Quadrifoglio Verde változatát ismerhettük meg, és egészen mostanáig csak erről voltak hivatalos képek. Most, hogy küszöbön áll a forgalmazás, közreadták az első sajtófotókat a normál változatról is, amelyeken a piaci rajtot ünneplő First Edition látható.
stelvio2
Ez csak a Stelvio QV-hez képest szerény, hiszen a motortérben a 2,0 literes, 280 lóerős benzines turbómotor jut szerephez, ami a Q4 összkerékhajtásnak és a 8 fokozatú automatikus váltónak köszönhetően mindössze 5,7 másodperc alatt gyorsul álló helyzetből 100 km/h-s sebességre. Ezen kívül bőrkárpit, valódi fa betétek, motorindító kapcsolóval rendelkező sportkormány alumínium váltófülekkel és 20 colos felnik teszik teljessé a csomagot. Természetesen a 3D-s navigáció is ott van a műszerfal közepén. Az Alfa Romeo Stelvio First Edition mától rendelhető a márkakereskedésekben.

stelvio3

Az Autó-Motor ott van a Facebookon is! Klikkelj ide, és lájkolj minket a legérdekesebb hírekért és a lappal kapcsolatos friss infókért!